Вторгнення Росії в Україну триває двадцять один день. І з тих пір люди прокидаються і засипають від вибухів, сирен, військової тривоги. Майбутнє кожної людини немов розсипається на шматочки з кожним пострілом, з кожним вибухом. Не дивно, що все частіше українці задаються питанням: коли ж це все закінчиться. ЗСУ конкретних термінів не озвучують, а ось астрологічні прогнози досить оптимістичні.

Те, як може вирішитися конфлікт Росії і України, озвучила відома астропсихолог з Харкова Лариса Гресь, пише Апостроф. У своїх прогнозах вона орієнтується по планетах і каже, що знаючи початок будь-якої події, може передбачити її розвиток.

Так, за її словами, в квітні 2022 року буде сонячне затемнення, яке посилить кризу в РФ і тим самим дасть можливість перемогти Україні і закінчити війну.

Лариса Гресь зазначає, що Росія вторглася в Україну на убуваючому місяці, тому їй просто не вистачить сил завершити розпочате.

При цьому не варто випускати з виду те, що переговори стартували на молодик в знаку Риби - прихованому і хитрому знаку. Виявляється, якщо планети в Рибах, то це істотно спотворює сприйняття реальності, дає ілюзії, емоції, що в кінцевому рахунку призведе до того, що всі домовленості будуть носити незакінчений характер.

Фахівець попереджає, що дуже багато може бути приховано від громадськості або ж хтось із сторін піде на політичні виверти.

"Якщо говорити про тривалість військових дій, то з точки зору астрології, велику роль буде грати дипломатія. Все та ж Венера йде поруч з планетою війни Марсом і пропонує шлях домовленостей. Тільки після 20 березня можна сподіватися, що весь переговорний процес піде від невизначеності і прийме більш - менш конкретні обриси", - вважає астропсихолог.

Гресь також зазначила, що 22-23 березня, а також 9 квітня можуть бути особливо активні бойові дії. Однак 30 Квітня буде сонячне затемнення, яке починає свій вплив вже за два-три тижні.

"У карті України дане затемнення пройде в будинку сусідньої держави, а в карті Росії — в будинку криз, що дає підставу сподіватися на кризову ситуацію всередині РФ, конфлікт всередині країни, а також на конфлікт всередині влади. Дуже навіть схоже, що кінець березня, перша половина квітня може бути відправною точкою, для завершення руйнівної частини військового конфлікту", - підкреслила вона.

Як прогнозує Гресь, навіть у квітні конфлікт до кінця не буде вичерпаний, так як процес визначення буде довгий, особливо весь березень і липень-серпень. Як вона додала, тільки до середини грудня стане зрозуміло, що ми маємо.

Раніше Hyser писав, що ведичний астролог ігор НЕХАЄВ розповів, коли закінчиться війна в Україні і чи зважиться президент РФ Володимир Путін на застосування ядерної зброї.

Також наш портал повідомляв, що відома мольфарка розповіла про останні дні Путіна - йому залишилося два-три тижні.

Нагадавши, у Росії почали видавати хліб у кредит. Ось до чого довели їхні санкції.