За останній місяць багато хто помітив роздуте обличчя Володимира Путіна, його абсурдну дистанцію з підлеглими і світовими політиками, а також відсутність чіткого мислення. За даними західних розвідок, російський диктатор серйозно хворий.

Так, діагнози Путіну почали ставити ще на початку 2000-х років.

Наприклад, в 2003 році люди, близькі до президентського оточення, заявляли, що у Путіна на ногах екзема, тому він носить настільки широкі штани, що про це почали складати Анекдоти.

У 2005 році старший науковий співробітник відділу стратегічних досліджень Академії ВМС США в Ньюпорті Бренда л.Коннорс заявляла, що вивчивши міміку і жести Путіна, вона прийшла до висновку, що він страждає серйозним фізичним недугою, отриманим або при народженні, або в результаті перенесеного в дитинстві захворювання.

З останніх новин про здоров'я кремлівського диктатора те, що він страждає розладом мозку, який могли спричинити деменція, хвороба Паркінсона або стероїди, які використовують для лікування раку. Про це заявили чиновники розвідувального Альянсу Five Eyes, в який входять Австралія, Канада, Нова Зеландія, Великобританія і США.

Таким чином, божевільне рішення Путіна про вторгнення в Україну можна пояснити фізіологічними відхиленнями диктатора.

Симптоми цих хвороб простежуються і в зовнішньому вигляді: набряклі обличчя і шия можуть бути побічними ефектами тривалого прийому стероїдів.

"Протягом останніх п'яти років відбулася помітна зміна в його прийнятті рішень. Його оточення спостерігає значні зміни в переконливості і зрозумілості того, що він говорить, і в тому, як він сприймає навколишній світ", – розповіло одне з джерел газети в спецслужбах.

Раніше "Hyser" писав про те, що було опубліковано відео знищення російського танка на повному ходу.

Також наш портал повідомляв, що у зв'язку з тим, що рішення Володимира Путіна про вторгнення в Україну подобається далеко не всім російським елітам, незабаром в Російській Федерації цілком ймовірна зміна влади.

Нагадуємо, що у мережі показали кладовище техніки російської армії.