Коли закінчиться війна, чи багато зараз зрадників в українській владі, на які компроміси може піти Київ, а також де і коли відбудеться суд над Путіним, який винен у смерті понад 90 українських дітей від обстрілів - відповіді ці питання сьогодні шукають мільйони людей у всьому світі. Ведичний астролог ігор НЕХАЄВ розповів, що знає коли закінчиться на Україні пекло.

Російська армія і Путін особисто, сьогодні, на двадцятий день війни, вже чітко розуміють, що зазнали стратегічної поразки. Ще б пак, вони йшли на Україну з "миротворчою місією" і розраховували, що населення їх зустрічатиме з хлібом-сіллю, а в підсумку залишили тут в якості добрива більше 12 тисяч солдатів. І таке не може бути довго.

Так, ведичний астролог ігор НЕХАЄВ згоден, що Україна зараз переживає дуже непростий час через масштабне військове вторгнення Росії. Однак чоловік упевнений, що все повинно закінчитися в квітні.

Ведический астролог Игорь Нехаев

За словами астролога, самий пік військової напруги буде в березні, а нестабільна конфліктна ситуація триватиме до середини квітня.

Також Ігор НЕХАЄВ розповів, що у другій декаді квітня Україну чекає час великих змін, а майбутнє країни сильно зміниться.

Так, він пророкує українцям серйозні фінансові складнощі і різні обмеження.

"Українцям потрібно культивувати внутрішній спокій, займатися духовними практиками, так як це допоможе подолати труднощі і зберегти бадьорість духу", - говорить він.

До слова, напруга буде рости в усьому світі, тому можливі серйозні конфлікти і військові операції.

Астролог зазначає, що сьогодні на небосхилі відбувається Кала-Сарпа-йога – йога змії) - йога бідності, перешкод, обмежень і розбіжностей.

Раніше повідомлялося, що відома мольфарка розповіла про останні дні Путіна - йому залишилося два-три тижні.

Тим часом, російські бойовики підривають боєприпаси під Запорізькою АЕС.

Також наш портал показував, як українські бійці кришать російську армію. Відео бою очима екіпажу бойової машини.