Користувачі обговорюють кумедний інцидент на кордоні України з Молдавією.

Уточнюється, що на пункті пропуску "Могилів-Подільський" 53-річний чоловік намагався покинути Україну. Але прикордонники його затримали, оскільки згідно з його військовим квитком, він був знятий з військового обліку через "важко перенесений процес виношування дитини і пологів". Про це пише "Главред".

Далі з чоловіком будуть розбиратися правоохоронні органи, завдання яких полягає в тому, щоб з'ясувати всі обставини отримання мандрівника цієї довідки. Таким чином, поліції належить з'ясувати: помилка це або звичайне використання підроблених документів.

українець косив від призову, заявивши, що він завагітнів і важко виношує плід, фото: Главред

Варто зазначити, що за підробку документів чоловікові, згідно з Кримінальним кодексом України, може загрожувати до 2 років позбавлення волі.

До слова, після вторгнення Росії на територію України українці масово рвонули за кордон, щоб убезпечити себе і дітей. Покинути країну намагаються і чоловіки, але випускають тільки деяких, а саме тих, у кого троє дітей або інвалідів.

В цілому за час війни, яка почалася 24 лютого, з України в сусідні країни виїхали понад 2 млн осіб. Всі вони чекають завершення бойових дій в країні, щоб повернутися.

Раніше "Hyser" писав про те, що стало відомо, як отримати роботу в Польщі і на які вакансії українці можуть розраховувати прямо зараз.

Також наш портал повідомляв, що росіянка, яка живе в Київському бомбосховищі звернулася до глави Кремля Володимира Путіна, порвавши паспорт.

Нагадуємо, що стало відомо, для в'їзду в Польщу, Румунію, Угорщину та Словаччину які потрібні документи.