Війна це завжди біль, жах, страждання, смерть, масові страти мирного населення, мародерство і навіть згвалтування. А ще війна перетворює жінок-матерів на біженок і забирає дитинство у дітей. Не дивно, що всі світові конфлікти цивілізовані країни намагалися завжди вирішувати мирними переговорами. Як довго триватиме російсько-українське протистояння спробувала передбачити астролог Анна Федоренко.

Так, відомий астролог Анна Федоренко з Дніпра спробувала передбачити, як будуть розвиватися події в Україні в найближчі дні і коли закінчиться війна. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram дівчина написала, що до 13 березня 2022 року тривала війна Марса і Венери, тому в Україні були особливо жорсткі бої і величезні матеріальні втрати.

За її словами, з 14 березня всі активні військові дії затихнуть або їх стане набагато менше.

Ще одна обнадійлива дата - 17 березня, так як на небі відкривається своєрідний "транзит" і він по-різному впливає як на людей, так і на країни.

"З 17 березня Раху і Кету переходять в інші положення, і будуть впливати по-іншому наступні 2 роки... для України це хороший транзит, і вона може отримати ще більшу підтримку і силу в цей час! Чи впорається з якоюсь проблемою! Перемогти! На цей поштовх я покладаюся", - заявила Федоренко.

Крім того, астролог зазначила, що з 24 березня по 8 квітня – час, коли українців може оточувати брехня, дезінформація.

"Дуже ймовірно, що Україні намагатимуться нав'язати якусь брехню. Наприклад, що якесь місто взято або Зеленський здався або, що АЕС підірвали або ще щось... у цей період будьте пильні до інформації. Числа з 30 по 1 – дуже слабкі і можна піддатися паніці", — сказала Ганна Федоренко.

До речі, з 24 березня, коли Меркурій буде перебувати в падінні, дуже постраждає Росія - це втрата продажів, союзників, переговорів, магазинів, поставок техніки, сильна інфляція і т. д.

Якби мова йшла про людину, пояснила Федоренко, то подібне становище зірок обіцяло б йому "величезне покарання, аж до смерті".

Загострення військових дій астролог допускає на початку квітня-але вже з 20 травня вона прогнозує закінчення військового кошмару для України.

Раніше Hyser писав, що понад 600 морських піхотинців Російської Федерації відмовилися виконувати накази свого військового і політичного керівництва.

Також наш портал повідомляв, що експерт зробив прогноз про бойові дії в Україні.

Нагадавши, у всі куточки Росії почали масово відправляти цинкові труни з України. Фото