11 березня 2022 року в Кремлі проходила зустріч двох старих "шизофреніків і військових злочинців" - Путіна і Лукашенка. Не дивно, що після цього українська сторона очікувала вторгнень на північному кордоні.

Вже всі побачили, що сили Путіна, після двох тижнів запеклих боїв, закінчуються. У всякому разі ті, що він спочатку запланував для війни з Україною. Ось і знадобилася йому на допомогу армія Лукашенка, ось тільки військові відмовляються йти війною на Україну.

Як заявив радник керівника офісу президента Олексій Арестович, що білоруси розумні люди і вони завжди роблять раціональний вибір.

"Вони тверезо думають: навіщо їм гинути і сваритися остаточно з сусідами, яких вони вважають майже братнім народом, на примху плішивого кремлівського карлика", — вважає український політик.

Ось і довелося солдатам Лукашенка розбирати залізничні колії і копати протитанкові рови, за словами мера Луцька Ігоря Поліщука.

Так, у жителів Волинської області є родичі, друзі або знайомі в Білорусі, які, за словами мера, запевняють, що перешкоджають майбутнім діям білоруської армії в разі їх приєднання до окупантів:

"Вони повідомляють нам про те, що білоруси, не бажаючи допустити участі Білорусі і кровопролиття, людських жертв, вже сьогодні самовільно здійснюють такі дії, як розбір залізничних колій для того, щоб не можна було підвезти техніку; копання протитанкових ровів, щоб танки не могли йти", – розповів Поліщук.

До речі, враховуючи те, що військовослужбовці Білорусі категорично відмовляються воювати проти України, на керівні посади /Лукашенко почав призначати російських офіцерів.

Раньше Hyser писав, що росіяни вводять розстрільні бригади: Російські війська починають бунти проти Путіна.

Також наш портал повідомляв, що були названі найнебезпечніші місця Київської області.

Нагадавши, ЗСУ "віджали" у росіян танки Т-72Б і самохідну гаубицю. Фото