Бородянка, Гостомель, Буча - в цих містах ще недавно кипіло життя, а сьогодні вони фактично стерті з лиця землі ударами авіації та артилерії. Так, на шостий день військового вторгнення Росії на Україну, всім стало зрозуміло, що швидко взяти Київ, столицю України найближчим часом не вийде. Військові російської армії в цьому напрямку терплять великі втрати, про що свідчать перехоплені СБУ їхні розмови.

Так, Служба безпеки України оприлюднила розмову російських окупантів, які намагалися захопити Київ через Бородянку. Як виявилося, тепер для них найголовніше – залишитися живими і дочекатися ротації, щоб повернутися в РФ.

Один з них розповів дружині, що бліцкриг провалений, тому вони з нетерпінням чекають ротації.

"У нас просто мало людей залишилося. Багато хто загинув, багато поранених з нашої частини, з нашого батальйону. Але ходять радісні новини: ми в Білорусь скоро поїдемо і будемо там чекати. Я сподіваюся, що нас вже додому відправлять", – сказав він.

На питання жінки, Чи є у чоловіка техніка, він відповів: «трохи».

Окупант також каже, що два-три дні тому привозили їжу, але ЗСУ підірвали половину їх продовольчих запасів.

При цьому в СБУ звернулися до окупантів і окреслили зовсім іншу картину.

"Що ж, якщо вас не відправлять додому по ротації, то відправлять в одноразових пакетах для трупів, які РФ закупила перед вторгненням. Біжіть з нашої землі і більше не повертайтеся!"- йдеться в заяві.

Раніше Hyser писав чому Лукашенко боїться воювати з Україною.

Також наш портал писав, що російським солдатам замість сучасних рацій видають старі Пейджери.

Нагадавши, російські війська кидають найдорожчу техніку і валять додому.