У мережі продемонстрували професійну роботу ВСУ у протистоянні російської армії.

Уточнюється, що зі східного боку на Київ рухалася величезна колона російських танків. Однак ЗСУ вдалося знищити її з безпілотника. Відповідне відео успішних ударів ЗСУ по російській танковій колоні опублікував Telegram-канал "Акцент".

Крім розгрому українським військовим також вдалося здійснити аудіоперехоплення, в якому російські військові повідомляють про знищеного командира 6-го полку - голова колони потрапила в засідку. Російські окупанти оцінюють, що по них била артилерія, танки із засідки, а також "Байрактари".

До слова, розгромити цю російську колону вдалося в районі Скибіна. Варто відзначити, що колони бронетехніки російської армії з початку війни намагаються оточити Київ, але поки безуспішно. Кожен раз російська армія зазнає поразки, в результаті якої солдати або здаються, або біжать з поля бою, або гинуть.


Примітно, що президент України Володимир Зеленський запропонував хорошу альтернативу смерті - відтепер російський солдат може здатися і при цьому не постраждати, і навіть отримати гроші. Така пропозиція діє для тих солдатів, які замість того, щоб вбивати наших людей, український народ, обере інший шлях. Їм пропонується посадити свій літак або вертоліт в нашій країні, отримати від 500 до 1 млн доларів і жити далі зі спокійною душею.

Раніше "Hyser" писав про те, що ЗСУ збили російський бойовий літак.

Також наш портал повідомляв, що стало відомо про нові успіхи ЗСУ, зокрема про те, що вони знищили цілий десантний полк РФ, дві колони танків, БМП і "Гради".

Нагадуємо, що був створений чат, куди можна повідомляти про появу окупантів в Україні.