Збройні Сили України опублікували фотографії відібраного у російських військ обмундирування

Після того, як Російська Федерація оголосила про початок спецоперації на території України, українці звернули увагу на те, що за РФ воюють далеко не самі ставні і могутні військові, а оснащені вони досить бідно. В Facebook-спільноті Генерального штабу Збройних сил України опублікували знімки, на яких відображено, що видають російським солдатам.

Так, в пості є кілька фотографій, на яких видно каски, протигази, шапки-вушанки, оформлені під піксель, а також кімнатні тапочки і навіть Пейджери, про які за останні пару десятків років всі встигли забути.

У публікації Генштаб задається питанням, яким чином армія з таким рівнем екіпіровки може бути другою за силою в світі, а також задає риторичне питання, чи хочуть "визволителі", щоб і українці так жили.

Російська Екіпіровка. Фото: Facebook

Передплатники сторінки відзначають, що російська армія, судячи з усього, не дозволить пропасти залишкам екіпіровки ще з афганської війни, багато хто звернув увагу на майже раритетні фляги для води. В цілому на українців така Екіпіровка справила враження швидше музейних експонатів.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що з Росії спробував втекти глава Центробанку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські війська масово ховаються в українських лісах.

Також "Hyser" писав, що з'явилася інформації, що в Україні загинув ще один відомий російський командир.