У Чернігівській області, як втім і по всій Україні, вже п'ятнадцяту добу точаться бої. Російські війська по-звірячому обстрілюють мирних людей, грабують і знищують їхні будинки вогнем артилерії і танків. І весь цей час їм протистоять воїни оперативного командування "Північ".

Щоб ворог не просунувся на Київ У цьому напрямку ситуацію контролюють Збройні Сили України. Як результат - десятки знищеної ворожої техніки, сотні вбитих і взятих у полон росіян-вбивць.

А сьогодні, 10 березня 2022 року, в українських захисників ще й урожайний трофейний день.

Так, стало відомо, що підрозділи Збройних Сил України на Чернігівщині в результаті успішного бою з російськими окупантами захопили 10 танків, один зенітно-ракетний комплекс і бойову машину для евакуації.

Про це йдеться в Facebook Оперативного командування"Північ".

"Сьогодні на Чернігівщині одним з підрозділів ОК "Північ" відбувся бій з переважаючими силами противника. В результаті цього бою ми тепер маємо 10 робочих танків, зенітно-ракетний комплекс і броньовану евакуаційну машину. Вірте в своїх захисників!"- сказано в офіційному повідомленні.

Раніше Hyser писав, що росіяни захищають свою техніку від Джавелінів колодами. Фото.

Нагадаємо, раніше ми опублікували відео, на якому російський пілот, який бомбив житлові квартали мирного Чернігова, розповідає, як він це робив.

Крім того, ми показували, як українські селяни на мотоциклі "віджали" міномет у росіян. Відео.