Війна в Україні триває вже два тижні, то ж не дивно, що в багатьох магазинах спостерігається значний дефіцит продуктів, а в містах, що активно атакує ворог, торгові полиці і зовсім порожні. На фоні цього компанія "АТБ-маркет" прийняла радикальне рішення.

Так, стало відомо, що на полиці супермаркетів АТБ повертаються популярні продукти. Про це йдеться в повідомлення компанії "АТБ-маркет".

Йдеться про продукцію брендів Roshen і "Наша Ряба". Таке рішення, за словами керівництва, прийнято для того, щоб максимально забезпечити населення продуктами і товарами першої необхідності під час військового вторгнення Росії в Україну.

"Сьогодні не час і не місце для з'ясування партнерських взаємин і довгострокових переговорів. Сьогодні потрібно об'єднуватися в єдиний гуманітарний фронт", - йдеться в релізі.

Відзначимо, що в лютому 2022 року компанія "АТБ-маркет" розірвала контракти з виробниками Roshen і ТМ "Наша Ряба". Справа в тому, що з полиць супермаркетів зникли ці товари через розбіжності в комерційних умовах співпраці, а саме через істотне зростання вартості собівартості продукції.

До слова, у містах з посиленими військовими діями – Київ, Харків, Суми, Миколаїв – в мережі "АТБ" сформований список опорних магазинів задля максимального наповнення їх продуктами харчування та товарами першої необхідності для мешканців зазначених міст. Решта магазинів у цих містах працює до повного розпродажу наявних товарних залишків та стабілізації ситуації.

Раніше ми писали, що магазини АТБ попередили українців про продукти і про укриття.

Також необхідно знати, що під час воєнного стану українцям обіцяють своєчасно виплачувати пенсії.

Тим часом, у Росії починається справжній крах-рубль пробив дно. Скоро його будуть спалювати.