24 лютого 2022 року Путін почав україно-російську війну, щоб зупинити вступ до НАТО України. Він розраховував її закінчити за 2-3 дні, але Україна виявилася міцним горішком, а реакція Заходу - особливо Німеччини - набагато жорсткіше, ніж очікував російський президент. І ось сьогодні, на 14-тий день війни російська армія несе серйозні втрати на всіх фронтах: військовому, економічному і кіберфоронті. І особливо по особовому складу.

Так, стало відомо про загибель в Україні командира 33-го мотострілецького полку підполковника Юрія Агаркова. Про це першими повідомили Сухопутні війська ЗСУ.

З відкритих джерел стало відомо, що раніше Агарков обіймав посаду начальника штабу 56 ОДШБ в місті Камишин Волгоградської області до її передислокації у Феодосію, Крим. Потім його призначили командиром 33 мотострілецького полку.

Українці не змогли стриматися і висловили відверту радість з приводу ліквідації окупанта на своїй землі.

"Ну що, сім'я російського фашиста? Забирайте в мішку свого вбивцю. Тепер його діти залишилися без тата, дружина без чоловіка, мама без сина, зате зможуть на стіну повісити грамоту від Путіна"; "Земля йому скловатою"; "Денацифікували", - написали вони.

У Росії смерть Юрія Агаркова не заперечують. Так, вшанував пам'ять свого земляка в Instagram губернатор Псковської області РФ Юрій Ведерников.

За його словами, разом з Агарковим Збройні Сили України знищили ще одного російського офіцера-десантника-Костянтина Зизевського. Обидва загиблих були з військових династій.

"У ході спеціальної операції, спрямованої на захист від геноциду мирного населення Донецької та Луганської республік, загинули два офіцери-десантники, чия служба раніше була пов'язана з 76-ю десантно-штурмовою дивізією. Костянтин Зізевський і Юрій Агарков з честю виконали свій обов'язок, доблесно і мужньо захищаючи безпеку нашої країни", - написав чиновник.

Раніше Hyser писав, що Байден заявив на весь світ, що Путін вже ніколи не зможе захопити Україну.

Також наш портал повідомляв, що Україна дасть по мільйону доларів кожному російському солдату.

Нагадавши,