14-тий день Президент Росії Володимир Путін, прикриваючись "благородною місією" по порятунку російськомовного населення, обстрілює лікарні, дитячі садки, школи та житлові будинки. І справді, на російських державних телеканалах нічого не жуть про ракетні удари по житлових масивах та про загибель мирного населення. От тільки реальність далека від його слів.

Так, російські окупанти повним ходом грабують та обстрілюють мирне населення. І це не поодинокі випадки, бо таке торкнулось навіть знаменитостей.

Так, нещодавно Оля Полякова дала інтерв'ю опозиційному російському You-каналу та розповіла про війну в Україні. Співачка, як і багато інших артистів, наголосила, що росіяни розстрілюють українців, а не тільки ціляться по військових об'єктах, як твердить російська влада.

Так, однією з жертв російських окупантів стала сім'я подруги 17-річної доньки Олі Полякової Маші.

Росіяни стріляють не лише на військових об'єктах, вони прийшли вбивати. Два дні тому розстріляли подругу Маші. Вона в машині їхала з мамою та маленькою семирічною сестрою. Розстріляли однолітку моєї старшої дочки, яку вона знала! Я не розумію, як це можна пробачити.

Раніше Hyser писав, що Байден заявив на весь світ, що Путін вже ніколи не зможе захопити Україну.

Також наш портал повідомляв, що у мережі з'явилося відео допиту полоненого російського пілота.

Нагадаємо, що російські війська почали бомбити українські церкви.