У мережі з'явилася інформація про те, що в Збройних силах РФ спостерігаються занепадницькі настрої

Повномасштабна війна з Російська Федерація на території України триває протягом вже майже двох тижнів. За цей час, через нестачу військових успіхів в особовому складі ВКС Росії запанували занепадницькі настрої. В результаті російське командування почало залучати до ракетно-бомбових ударів по інфраструктурі України курсантів. Про це у своєму Telegram-каналі заявив радник глави Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко.

За словами Геращенко, більшість російських пілотів відмовляються здійснювати бойові вильоти для бомбардувань мирних українських міст. Іншою причиною відмов є серйозні втрати в авіатехніці.

В результаті військове керівництво Росії вирішило залучати курсантів льотних військових закладів для нанесення ударів по українській інфраструктурі. Проте, як стало відомо з радіоперехоплень, курсанти слабо керують літаком, погано орієнтуються на місцевості і припускаються помилок в управлінні авіаційним обладнанням.

Геращенко припустив, що це відчайдушний крок, на який російська армія пішла від безвиході. У зв'язку з цим він в черговий раз звернувся до жителів Росії, нагадавши їм, що їх синів відправляють на забій.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі з'явилося відео допиту полоненого російського пілота.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські війська почали бомбити українські церкви.

Також "Hyser" писав, що стало відомо, про що Україна і Росія домовилися на третьому раунді переговорів.