У мережі з'явилися фотографії, на яких відображено, як жителі Ірпеня залишають своє місто

В результаті ворожих обстрілів місто Ірпінь Київської області постраждав, загинуло безліч мирних жителів. Жителі міста залишають його. Під час однієї з таких евакуацій через обстріли російських військових загинуло вісім осіб. Про це повідомляє iнформаційний портал "Суспільне".

евакуація жителів Ірпеня. Фото: Суспильне

Для того, щоб покинути місто людям доводиться проходити під зруйнованим мостом по саморобній переправі. При цьому люди розповіли журналістам, що це вже останній шанс виїхати, оскільки надалі намічається найсильніший бій. Місцевий житель розповів, що через обстріли і так неможливо, крім того, всі ці дні доводилося сидіти в підвалах без води і електрики.

Евакуація жителів Ірпеня. Фото: Суспільне

Через воду людям допомагали перебиратися військові і журналісти, особливо літнім людям і тим, у кого на руках були діти. Жінок з дітьми відразу пропускали в бік автобусів, а у чоловіків перевіряли документи.

Евакуація жителів Ірпеня. Фото: Суспільне

Примітно, що під час самої евакуації були чутні постріли і вибухи. У місті зараз немає ні Інтернету, ні зв'язку, в результаті чого жителі Ірпеня не знали про те, що відбувається в світі, та й більшу частину часу провели в підвалах.

Евакуація жителів Ірпеня. Фото: Суспільне

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі з'явилося відео допиту полоненого російського пілота.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські війська почали бомбити українські церкви.

Також "Hyser" писав, що стало відомо, про що Україна і Росія домовилися на третьому раунді переговорів.