У ЗМІ з'явилася інформація про місце перебування Володимира Путіна, Аліни Кабаєвої та її дітей

Після того, як президент Російської Федерації Володимир Путін підписав указ про початок спецоперації на території України, в мережі з'явилася інформація про те, що він вирішив переховуватися зі своєю сім'єю в бункері в Сибіру, проте нещодавно з'явилася й інша версія. Про це повідомляє інформаційний портал "Page Six".

Так, в мережі з'явилася інформація про те, що" таємниця перша леді " РФ Аліна Кабаєва зі своїми дітьми може проживати на території Швейцарії. За словами інформатора, поки російський лідер керує нападом на невинних громадян України і провокує кризу з біженцями, його сім'я відсиджується в якимось із Швейцарських шале.

Також інформатор розповів про те, що у Аліни Кабаєвої двоє маленьких хлопчиків і дівчинки-двійнята від Путіна, які народилися саме в Швейцарії. У всіх дітей Кабаєвої швейцарські паспорти, і є причини вважати що і у самої Аліни теж.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з 11 березня в Росії відбудеться повне відключення глобального Інтернету. Таким чином, для росіян будуть доступні тільки веб-сайти і сервіси, розташовані в Росії.

Відзначимо, що перші тести з відключення Росії від світового інтернету відбулося в березні 2019 року. Російська влада вже почала розсилати власникам телекомунікаційних сервісів документи, в яких говориться про те, що всі сервера і домени в Росії повинні бути переведені в російську зону.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі з'явилося відео допиту полоненого російського пілота.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські війська почали бомбити українські церкви.

Також "Hyser" писав, що стало відомо, про що Україна і Росія домовилися на третьому раунді переговорів.