Головним кремлівським пропагандистом Володимиром Соловйовим вже зайнялася італійська фінансова поліція.

В результаті західних санкцій він залишився без нерухомості в Європі. Відомо, що влада Італії вже конфіскувала дві вілли Соловйова на озері Комо – в елітній курортній зоні біля підніжжя Альпійських гір. Їх загальна вартість 8 млн євро. Про це пише "Сьогодні".


Уточнюється, що дану процедуру здійснив спецпідрозділ фінансової поліції в рамках санкцій, передбачених міністерством економіки Італії для російських олігархів. На цей рахунок вже висловився в Twitter журналіст Христо Грозєв:

"Це одне з найнеприємніших, ненависних осіб російської пропаганди. Він виступає проти "західного способу життя", одночасно заохочуючи війну проти України та вільних ЗМІ. Італійська фінансова поліція тільки що конфіскувала два його будинки на озері Комо", - написав він у своєму пості


До слова, це тільки початок, адже санкції торкнулися всіх російських олігархів, чиновників, які вже втратили багато грошей через це.. А все через рішення Володимира Путіни вторгнутися на територію України.

Раніше "Hyser" писав про те, що стало відомо, що Британія зібралася поселити біженців в конфіскованих віллах російських олігархів.

Також наш портал повідомляв, що відомий російський олігарх звів рахунки з життям. У ЗМІ гадають, що стало причиною цього.

Нагадуємо, що у Росії вже піднімають чарки за упокій Путіна і всієї системи.