У Росії ополчилися проти артиста Валерія Меладзе.

Так, відомо, що в елітному селищі Барвиха під Москвою, де живуть багатії Росії, скасували концерт Валерія Меладзе. Він повинен був виступити там 8 березня в концертному залі "Барвиха Luxury Village", але люди раптом почали масово здавати квитки. Вся справа в тому, що він публічно засудив дії Путіна щодо України.

Адже Меладзе першим з російських зірок підтримав Україну і виступив проти вторгнення РФ. Уточнюється, що він записав відеозвернення, в якому закликав зупинити військові дії в Україні.

Через свою позицію він тепер втратить гроші. Згідно інформації Telegram-каналу Mash, квитки на концерт коштували від 20 000 до 60 000 рублів (6 300 - 19 000 гривень), проте всього за кілька днів до шоу організатори прибрали Меладзе з афіш. На сцену замість нього вийдуть Юрій Антонов і Олександр Сєров.


До слова, скасували концерт і Максима Галкіна в Архангельську, який теж виступив зі словами підтримки України.

Примітно, що територію РФ вже покинули зірки шоу-бізнесу, які не підтримали "спецоперацію" Путіна в Україні. Зокрема, російські ЗМІ повідомили про виліт з Москви Алли Пугачової і Максима Галкіна, Земфіри, Ренати Литвинової.

Раніше "Hyser" писав про те, що телеведуча Маша Єфросиніна потужно відповіла Баскову і Канделакі, які підтримали напад України.

Також наш портал повідомляв, що відомий український виконавець Олег Скрипка потужно звернувся до ВСУ, подякувавши за все.

Нагадуємо, що Міла Куніс, коріння у якої українські, і її чоловік Ештон Кутчер переведуть українцям 30 мільйонів доларів.