За інформацією Генерального штабу ЗСУ, з початку війни втрати російських солдатів становлять понад 10 тисяч осіб - таких людських втрат Росія не знала ще в жодній війні. Ось тільки кремлівська влада це визнавати не хоче і всіма силами намагається приховати цей факт. Так, Міноборони протягом декількох днів зберігали мовчання про втрати і лише 2 березня Кремль повідомив про загибель 498 своїх службовців. А ось фото з кладовищ говорять зовсім про інше.

Так, за офіційними даними Москви, в Україні, куди російські війська вторглися 24 лютого, загинуло близько 500 військовослужбовців. Однак, в мережі почав поширюватися відеоролик, на якому відображені сотні свіжих могил, викопаних на міських кладовищах Росії.

"Схоже йде підготовка до масового поховання", - розповідає автор відео.

І правда, масштаби жертв серед російських військовослужбовців викликають шок і паніку у них на батьківщині. Так, Російські матері почали бити на сполох, вимагаючи від влади повернути додому їхніх синів-солдатів, які пішли на війну в Україну і потрапили в полон.

Дізнаватися захоплених росіян стали завдяки відео та фото, які поширюють українські військові та ЗМІ з метою донести до росіян думку, що РФ вторглася на територію України з метою захоплення.

До речі, 3 березня група ветеранів повідомила про смерть у бою під українським портовим містом Маріуполем одного з найтитулованіших і досвідчених офіцерів Росії, генерал-майора Андрія Суховецького.

Раніше Hyser писав, що Міністр оборони України Олексій Резніков заявив про зміну плану дій РФ на десятий день війни.

Також наш портал повідомляв, що на Херсонщині табір циган примудрився відвести у росіян танк.

Нагадавши, українцям розповіли, як зв'язатися з рідними, якщо немає інтернету і мобільного зв'язку.