Президент України Володимир Зеленський пообіцяв швидку перемогц.

У суботу, 5 березня, він виступив з черговим відеозверненням, в якому зазначив, що скоро українці, які виїхали з країни у зв'язку з військовою загрозою, зможуть повернутися. За його словами, уряд виступить з відповідним зверненням до українських біженців, коли прийде час. Про це пише "Кореспондент".

Український президент готується сказати українцям наступні слова:

"Повертайтеся з Польщі, Румунії, Словаччини та всіх інших країн. Повертайтеся, тому що загрози більше немає", - сказав Зеленський.


Також він додав, що окупанти несуть величезні втрати і плани їх терплять крах. На українській землі вже загинуло приблизно 10 тисяч російських солдатів. Він додав, що це в основному молоді хлопці, яким Росія могла дати щось краще, ніж смерть.

На даний момент українська влада наполегливо працює над тим, щоб домовленість з РФ про припинення війни запрацювала. Саме цього будуть вони додатися в ході переговорів з Росією, а там видно буде.

Незважаючи ні на що Зеленський зазначив, що керівництво країни вже думає про майбутнє: "Як відновити наші міста, відновити економіку. Вже є домовленість про виділення Україні десятків мільярдів доларів на відновлення, і це тільки перші рішення".

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали фото розгромленої російської колони в Бучі. Вийшло справжнє кладовище посеред міста.

Також наш портал повідомляв, що українець захопив ворожий БТР, підняв прапор України і прокотився містом.

Нагадуємо, що ресурси ворога закінчуються, морального духу немає, а значить перемога українців дуже близько.