З'явилася інформація щодо того, що у РФ закінчуються воєнні ресурси в Україні.

Ресурси для ведення бойових дій у російської армії закінчуються і окупанти, усвідомлюючи це, масово здаються в полон. На цей рахунок висловився міністр оборони Олексій Резніков, пише "Сьогодні".

Однак як і раніше залишається вразливим українське небо, адже агресор активно використовує свій повітряний і ракетний потенціал. Також авіацією всіх видів здійснює бомбардування міст, селищ та цивільної інфраструктури, в тому числі критично важливою і небезпечною, як атомні та гідроелектростанції.


При цьому Резніков підкреслив, що російська сторона проявила себе низько, коли почала стріляти по жінкам, дітям. Ракети прилітають по житлових кварталах, школах, садках і лікарнях.

"Ворог знищує храми і церкви, обстрілює вокзали з тисячами евакуйованих жінок і дітей – це тактика переляканих шакалів. Але я впевнено кажу: за кожне життя, за кожну сльозу ворог відповість", - пригрозив окупантам міністр.

Він зазначив, що врятуватися можна російським військовим тільки здавшись у полон. Адже після того, як закінчаться військові ресурси в Росії, почнуться проблеми з логістикою. На тлі цього тенденція здачі ворога в полон ще зросте. Солдати почнуть здаватися цілими взводами.

"Багато хто вже зрозумів - їх зрадили", - резюмував Резніков.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали фото розгромленої російської колони в Бучі. Вийшло справжнє кладовище посеред міста.

Також наш портал повідомляв, що російські військові кидають гранати в мирних жителів України, що призводить до страшних наслідків.

Нагадуємо, що ЗСУ під Харковом пішли в контрнаступ.