Ніхто не стане заперечувати, що за останні 20 років у виступах Президента Росії Володимира Путіна завжди є місце "стабільності". Він постійно говорить, що не тільки робить все можливе для благополуччя росіян, але і постійно "турбується за український народ", мабуть тому і почав бомбити українські міста. Що ж стосується російських військових, то це і зовсім загадка, навіщо вони прийшли в Україну.

Так, вже ні для кого не секрет, що росіяни ніколи б не стали ризикувати своєю шкурою заради таких ефемерних понять як "ідея" або "позбавлення від бід стражденних". Гроші-ось через що вони йдуть зі зброєю на Україну.

Так, наприклад один з полонених зізнався, що приїхав на війну заробляти гроші. За це офіцеру, за його словами, пообіцяли платити по 60 тис.рублів на місяць, це близько $550.

На таке одкровення в СбУ вже заявили наступне: "Росіяни, в Україні ви не заробите нічого, крім порції свинцю у власне тіло! Ми на своїй землі і будемо захищати її до останнього!"

При цьому радник глави МВС Антон Геращенко каже, що у росіян мотивації воювати з українцями взагалі немає. За його словами, найбільш мотивовані загони спецназу стягнуті під Київ.

А ось Міністр оборони України Олексій Резніков у соцмережах заявив, що"українці у всіх містах чітко дають зрозуміти – Росію тут ніколи не чекали".

"Втрати особового складу ворога зростають. Говорити про вмотивованість-зайве. Її не було і немає. Моральний і бойовий стан окупантських військ - нижче нульового. Військові ресурси ворога в Україні закінчуються, далі буде логістичний колапс. Розуміючи це, тенденція здачі ворога в полон зростає. І не поодиноких солдатів, а цілими взводами. Вони вже розуміють, що тіла тисяч їхніх товаришів по "навчаннях", які на іспиті отримали 200 балів, залишилися в чужій землі. Москва ж не визнає їх смертей, для Путіна вони гарматне м'ясо, витратний матеріал в спробі досягти своєї імперської мрії. Багато хто вже зрозумів - їх зрадили. Тому, повторю, єдиний спосіб для окупанта вберегти своє життя-здатися в полон", - пише Резніков.

Раніше Hyser писав про найнебезпечніші дороги Київської області, від яких краще триматися подалі.

Також наш портал повідомляв, що полонені російські солдати розповідають як Путін відправив їх "на м'ясо".

Нагадаємо, Олександр Лукашенко заявив, що якщо його війська зайдуть в Україну, то вони навіть не встигнуть вийти назад.