Термін дії всіх карток Приватбанку продовжено на 180 днів автоматично. З такою заявою виступив прес-секретар банку Олег Серга.

За його словами, якщо термін дії карти закінчився, у зв'язку з воєнним станом в Україні перевипускати карту не потрібно.

"У разі закінчення терміну дії карти в березні або квітні 2022 року, карти продовжать працювати без обмежень як для оплати покупок, будь-яких послуг, так і переведення в готівку... У разі закінчення терміну дії Вашої платіжної картки не потрібно перевипускати або міняти на нову", – йдеться в повідомленні.

Крім того, як повідомлялося, ПриватБанк ввів кредитні канікули для об'єднань співвласників багатоквартирного будинку, тобто ОСББ. Канікули триватимуть з 1 березня по 1 червня 2022 року і поширюються на договори, за якими не було прострочення або термін прострочення становить не більше 90 діб.

Згідно з умовами кредитних канікул, обов'язкові платежі тіла і відсотків кредиту переносяться на 1 червня 2022 року по продуктах "Теплі кредити" і "Енергодом". У Приватбанку зазначають, що прострочення не буде нараховуватися.

Раніше "Hyser" писав про те, що стало відомо, як працюватимуть ПриватБанк, ОщадБанк і Монобанк.

Також наш портал повідомляв, що зняття готівки в Україні стало можливим прямо на касі магазину. Уточнюється, де і як це можна зробити.

Нагадуємо, що у супермаркетах Сільпо попередили українців щодо готівки.