Українців попередили про зміну графіка роботи відділень ПриватБанку.

Під час воєнного стану деякі заклади в Україні закрилися, а деякі працюють за новим графіком. Також і ПриватБанк, які поки продовжує обслуговувати клієнтів, вирішив змінити графік роботи, але тільки на вихідні. Про це пише "Апостроф".


Таким чином, з 5 по 8 березня відділення ПриватБанк продовжать працювати по всій Україні там, де це буде фізично можливо. Однак графік роботи їх буде наступний: з 10 до 13 годин.

Варто відзначити, що незважаючи на це українська фінансова система та система електронних платежів НБУ працюватимуть у вихідні дні без обмежень. Але важливо пам'ятати про те, що тимчасово було обмежено зняття готівки (крім кредитних коштів) в банкоматах ПриватБанку: 20 000 грн о 3 годині, 100 000 грн на добу.


Такі заходи були вжиті, щоб якомога більше клієнтів мали можливість отримати готівку. Однак за кордоном обмежень на безготівкові розрахунки немає.

Раніше "Hyser" писав про те, що стало відомо, як працюватимуть ПриватБанк, ОщадБанк і Монобанк.

Також наш портал повідомляв, що зняття готівки в Україні стало можливим прямо на касі магазину. Уточнюється, де і як це можна зробити.

Нагадуємо, що у супермаркетах Сільпо попередили українців щодо готівки.