Всі країни, які входять в НАТО, вимагають від Путіна негайно припинити військові дії на території України і вивести свої війська.

Як повідомляє УНІАН, про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг на прес-конференції після надзвичайного засідання міністрів закордонних справ країн-членів НАТО в Брюсселі.

"Ми попереджали протягом багатьох місяців, що президент Путін мав намір здійснити вторгнення в Україну. Саме тому країни-члени докладали зусиль, щоб знайти дипломатичне рішення. У той же час, ми чітко заявили, що Росія буде платити дуже високу ціну за агресію проти України. Тепер Росія платить цю ціну", - заявив Столтенберг.

"Це війна президента Путіна, яку він обрав, планував і здійснює проти мирної України. Ми закликаємо президента Путіна припинити цю війну негайно, вивести всі його сили з України без умов і брати участь в дипломатії зараз", - підкреслив з НАТО.

У той же час, радник глави офісу президента України Олексій Арестович поділився з українцями деталями переговорів між Україною і РФ.

Раніше Hyser писав, що полонений російський солдат у сльозах попросив вибачення в українців.

Також наш портал повідомляв, що у Росії вже піднімають чарки за упокій Путіна і всієї системи.

Нагадавши, "Київський привид" продовжує кошмарити російську армію.