Добігає кінця восьмий день, відколи Україна люто бореться проти зла за свою свободу і свободу всього цивілізованого світу.

Станом на ранок четверга, 3 березня 2022 року, російські війська продовжують обстріли населених пунктів Київської області. Про це повідомляв з ранку глава регіону Олексій Кулеба на своїй сторінці в Facebook.

А ще в мережі з'явилося перше відео, як виглядає аеропорт в Гостомелі після боїв з окупантами 27 лютого.

На відео-палаючі машини з буквою V, а також як догорає наш потужний літак-символ України"мрія". При цьому точна дата зйомки невідома, оскільки активні бойові дії на аеродромі "Антонов" в Гостомелі під Києвом йшли протягом трьох діб.

Що стосується "мрії", найбільшого літака в світі, що існував в 1 екземплярі ( другий так і не був добудований), то літак не вдалося врятувати, так як він знаходився на ремонті. Вже відомо, що відновлення літака коштуватиме близько $3 млрд і займе тривалий час. В " Укроборонпромі "поклали провину за знищення" мрії " на Росію і заявили, що Україна докладе всіх зусиль, щоб роботи з відновлення оплатила ця країна.

Останній рейс один з найбільших і найпотужніших літаків у світі-АН-225 "Мрія" здійснив у квітні 2020 року, доставивши засоби для боротьби з Covid-19 з Китаю в Україну. Міг перевозити вантажі загальною вагою до 250 тонн.

Раньше ми повідомляли, що в повітряному бою за Україну збитий найкращий у світі пілот-винищувач.

Також ми повідомляли, що російські війська розстріляли багатодітну сім'ю в Києві. Малюка врятувати не вдалося.