У мережі з'явилася інформація про наслідки обстрілів російськими градами, проведених вночі

Збройні Сили РФ вночі 1 березня обстрілявши українську військову частину в Сумській області з "Градів". В даний момент на місці обстрілу працюють рятувальники і волонтери які розбирають завали, підлогу якими можуть перебувати загиблі. Про це в Telegram-каналі розповів голова Сумської ОДА Дмитро Живицький.

Обстріл стався в місті Охтирка Сумщини. Повідомляється, що в результаті обстрілів ворожих СЗО загинуло приблизно 70 українських військових.

За словами Живицького, на місці працюють як співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій, так і добровольці. Завали продовжують розбирати, проте вже зараз на кладовищі готуються місця по 70 загиблих українських військових.

Втрати зазнали не тільки українські війська, а й російські. За словами голови ОДА безліч загиблих російських бійців забирають додому представники Червоного Хреста.

Поки що ситуація в громадами контролюється, вони не втрачають зв'язок один з одним. Крім того, всередині всіх громад вживаються заходи для збереження життєдіяльності населення.

Примітно, що Сумська область не єдина, яка в ніч на 1 березня піддалася обстрілу. Населений пункт Васильків під Києвом обстріляли ракетами. В результаті обстрілу загинуло дві людини, ще три отримали поранення.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що центр Москви почали перекривати через протести.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що київських водіїв попередили щодо пересування по смузі громадського транспорту.

Також "Hyser" писав, що у Херсонській області табір циган викрав у росіян танк.