Мер Чернігова Владислав Атрошенко у своїх соцмережах пообіцяв великі нагороди за вбитих російських військових

У Збройних сил України, які останні кілька днів чинять опір російському наступу, з'явився додатковий стимул: мер міста Чернігів Владислав Атрошенко опублікував у своєму профілі в Instagram пост, в якому пообіцяв виплачувати нагороди за кожного знищеного російського військового.

За його словами, премії українським військовим він обіцяє виплачувати з власної кишені. Розцінки виглядають наступним чином: за кожен знищений ворожий бронетранспортер — 150 тисяч гривень, за БМП — 200 тисяч гривень, а за танк — 250 тисяч гривень. Крім того, за кожного вбитого російського військового чиновник обіцяє по 300 доларів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський 1 березня виступив з промовою в Європарламенті, в якій звернувся до Володимира Путіна на "ти". Зеленський заявив, що за минулий день загинуло 16 дітей, і у відповідь на це Путін тільки скаже, що це частина операції і російські війська б'ють тільки по військовій інфраструктурі. Таким чином, саме Путін винен у загибелі 16 дітей.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що центр Москви почали перекривати через протести.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що київських водіїв попередили щодо пересування по смузі громадського транспорту.

Також "Hyser" писав, що у Херсонській області табір циган викрав у росіян танк.