Багато політиків думають, що влада захищає цілісність і незалежність будь-якої держави. Можливо в якихось країнах саме так і є, але в Україні вийшло, що українська держава захищає український народ. Президент Росії Володимир Путін явно не розраховував, що українці за свою країну будуть битися без всяких команд і навіть при абсолютній перевазі ворога. І найімовірніше вийде так, що рішення Путіна "звільнити Україну" стане для головного диктатора сучасності і його режиму - могильною плитою.

Кожен день боротьби України за свою незалежність і територіальну цілісність — це день повного розгрому всього міжнародного впливу Путіна і Росії в тому числі.

І правда, як написав російський опозиціонер Ілля Пономарьов, Кремль розраховував перемогти Україну за 1-4 дні, проте запеклий опір українців змусив Путіна "лютувати".

"Путін на Уралі і він лютує. Був упевнений, що це буде легка прогулянка, адже сподівалися все взяти за 1-4 дні. Зараз же війна обходиться в день в 20 млрд $ ",- констатує політик.

Також Пономарьов заявив, що бліцкриг Путіна провалився. Адже замість того, щоб зустрічати російські війська з прапорами і дякувати за їх "миротворчу" місію, українці шукають будь-яку зброю, щоб убити хоча б одного окупанта.

"Весь розрахунок був на те, що передові російські частини візьмуть Київ і поставлять свого ставленика. І типу не доведеться витрачати ні грошей, ні військових, ні зброї. Готують провокацію щодо мирного населення. Атака дітей, жінок. Щоб посіяти паніку. Це їх козир. Весь план-надія на паніку. І що здадуться самі або Зеленський втече. Розраховують, що здасться перший Харків. І решта міст наслідуватимуть його приклад, щоб уникнути кровопролиття",- пише Пономарьов.

Але ж капітуляція України, на яку так розраховував Володимир Путін, допомогла б йому вирішити такі проблеми:

  • добровільна відмова України від Донбасу і Криму;
  • добровільна згода України на зняття всіх санкцій з РФ;
  • встановлення маріонеткового проросійського уряду.

Саме тому зараз Володимир Путін робить такі дії:

  • точкова ліквідація об'єктів військової інфраструктури, що дозволило б повністю придушити можливість організованого опору;
  • оточення і примус до залишення без опору Києва, а також інших найбільших міст;
  • деморалізація і дезорганізація влади, сил оборони;
  • мінімізація втрат з обох сторін за рахунок швидких і раптових дій.

Ось тільки вже всьому світу стало зрозуміло, що Україна буде битися до перемоги, адже Президент країни заявив, що українці свою країну ні на що не розміняють.

При цьому Росія стає країною, яку зневажають мільярди жителів планети, і в недалекому майбутньому дуже реально те, що громадянин Росії означатиме - причетний до злочинів Путіна.

Раніше "Hyser" писав про те, що у Росії почався Історичний обвал економіки відразу після вторгнення в Україну.

Також наш портал повідомляв, що українські військовослужбовці розбили російські танки, змусивши ворога відступити.

Нагадуємо, що Росія зазнала потужних втрат при вторгненні в Україну.