У мережі показали нові мітки російських військових злочинців та їхніх пособників, які почали в Україні залишати мітки на об'єктах "Укрзалізниці".

Відповідною інформацією з цього приводу поділилися в Міністерстві інфраструктури України. Вони відзначили, що силами дорожників і всіх українців за останні дві доби вдалося знищити безліч ворожих міток на дорогах. Про це пише "КП в Україні".

У зв'язку з цим, Міністерство виступило із закликом бути уважними і звертати увагу на об'єкти Укрзалізниці, де теж стали помічати ці знаки. Разом з тим на випадок запобігання різних ситуацій кіберполіція створила спеціальний бот для повідомлень про виявлені мітки, які окупанти залишають з метою "підказки" армії агресора місцезнаходження певних об'єктів інфраструктури.

Кожен, хто виявить підозрілу мітку, повинен сфотографувати її, щоб вона потрапила в єдину базу на Google Maps:

Варто відзначити, що фото необхідно робити через бот і ставити геовідмітку.


До слова, насторожити повинні не тільки такі мітки, а й багато інших, які українці щодня виявляють на дорогах, своїх будинках. Наприклад, у Києві диверсанти розставили по місту багато міток, у тому числі балістичних. У разі їх виявлення та інших рекомендується одразу ж дзвонити до правоохоронних органів за номером 102 або до СБУ - 0 800 501 482.

раніше "Hyser" Раніше "Hyser" писав про те, що російський військовий повісився, злякавшись того, як ЗСУ відбиває атаки.

Також наш портал повідомляв, що Україна просить Червоний Хрест відправити тіла російських солдатів на батьківщину в Росію.

Нагадуємо, що українські військові розбили російські танки, змусивши ворога відступити.