На тлі вторгнення в Україну Росія зазнає серйозних фінансових збитків.

Так, один день війни для їхньої країни обходиться в 20 млрд доларів, чим сам Володимир Путін вкрай незадоволений. Відповідною інформацією з цього приводу поділився представник президента Володимира Зеленського в КСУ Федір Веніславський. Про це пише "Оглядач".


За словами Веніславського, його друзі, що знаходяться в оточенні Путіна, повідомили, що він не очікував таких матеріальних втрат. Адже це може призвести до того, що їх запас із золотовалютних резервів у 600 млрд доларів дуже швидко закінчиться.

Зокрема, при таких щоденних витратах Росії на війну, їх вистачить всього на 30 днів. Примітно, що країна-агресор зазнає збитків не тільки у зв'язку з втратами через розбиту техніку, військовими витратами, а й через масштабний санкційний удар.


Так, наприклад, впали акції російських компаній. В результаті чого власники найбільших підприємств за кілька днів втратили десятки мільярдів доларів. Разом з тим злетів курс долара, через що російський рубль став найбільш нестійкою (волатильною) валютою світу.

Також постраждав банківський сектор Росії, масово згортаються інвестиції, адже країна перетворюється на ізгоя, з якою не прийнято, а в деяких випадках навіть заборонено, співпрацювати.

Раніше "Hyser" писав про те, що російський військовий повісився, злякавшись того, як ЗСУ відбиває атаки.

Також наш портал повідомляв, що росіяни луплять по житлових багатоповерхівках у Києві.

Нагадуємо, що українські військові розбили російські танки, змусивши ворога відступити.