Відомий український виконавець Олег Скрипка висловився щодо ВСУ.

Він наслідував приклад багатьох українських знаменитостей і підтримав наших військових. Для цього артист спеціально записав відео, в якому висловив своє захоплення і повагу до української армії. Про це пишуть "Факти".

За його словами, він зворушений тим, як наші воїни захищають свою країну. Він від чистої душі висловив свою подяку українським захисникам і всім нашим Збройним силам України.


Користувачі приєдналися до слів підтримки Олега Скрипки, а деякі натякнули на те, що і самому артистку непогано було б вступити до лав ЗСУ і теж захищати свою країну.


До слова, варто відзначити, що десятки російських артистів, телеведучих та інших знаменитостей виступили в соціальних мережах проти військових дій Росії на Україні. Деякі публікували відеозвернення, інші обмежувалися чорним фоном замість фотографії і хештегом #нетвойне.

Серед них виявилися телеведучі Іван Ургант, Анастасія Івлєєва, Ксенія Собчак, співаки Юрій Шевчук, Сергій Лазарєв, Валерій Меладзе, Іван Дорн, Маніжа, Теона Контрідзе, футболіст Федір Смолов, актори Чулпан Хаматова, Данило Козловський, Ірина Старшенбаум і багато інших.

Раніше "Hyser" писав про те, що Україна відкрила гарячу лінію для матерів російських окупантів.

Також наш портал повідомляв, що українські військовослужбовці розбили російські танки, змусивши ворога відступити.

Нагадуємо, що Росія зазнала потужних втрат при вторгненні в Україну.