Україна збирається запустити "гарячу лінію" для матерів російських окупантів під назвою"Повернись живим з України".

Вона стане доступна вже ввечері, 26 лютого. Цим питанням займаються у Міністерстві оборони України. На цю "гарячу телефонну лінію" можна буде звернутися матерям, батькам, дружинам, бабусям і дідусям російських військових, які напали на Україну, але були взяті в полон або вбиті. Про це пише "Українська правда".


Так, завдяки цій "гарячій лінії" родичі російських військовослужбовців зможуть отримати достовірну інформацію про те, чи живі їхні рідні, взяті в полон, чи є поранення або вирішити питання про те, коли і як можна забрати тіло загиблого родича з території України.

Також в тому випадку, якщо російський військовослужбовець потрапив у полон, його рідні або близькі зможуть при бажанні залишити для нього коротке повідомлення. Відповідною інформацією з цього приводу поділився радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, який уточнив, що трохи пізніше буде офіційна заява Міністерства оборони України з цього приводу.


До слова, варто відзначити, що українські користувачі захоплено відреагували на цю новину, зазначивши, що влада все робить правильно. Про це свідчать їхні коментарі в соціальних мережах.


Раніше "Hyser" писав про те, що у Росії почався історичний обвал економіки відразу після вторгнення в Україну.

Також наш портал повідомляв, що у росіян будуть конфіскувати заощадження через вторгнення в Україну.

Нагадуємо, що Росія зазнала потужних втрат при вторгненні в Україну.