У мережі з'явився перший допит полоненого російського військового. Він розповів про підготовку вторгнення

Збройний конфлікт з Росія на території України триває вже два дні. За цей час українські війська змогли взяти в полон кілька десятків російських військових, і в мережі навіть з'явився відеозапис, на якому полонений російський солдат, що знаходиться в госпіталі, розповів про те, як готувалося вторгнення. Відеоролик опублікований в Telegram-каналі "Х**вий Київ".

За словами російського військового, все його військове керівництво говорило про те, що Україна здійснила обстріли по території Ростовської області, в результаті чого Путін і віддав наказ про введення військ в Україну.

Нагадаємо, сухопутні війська України повідомили про те, що за п'ятницю, 25 лютого російська армія втратила більше тисячі осіб. Крім того, Збройні Сили України збили сім російських літаків, а також побили шість вертольотів, тридцять танків і сто тридцять бронетранспортерів.

Крім того, за 25 лютого у Вінницькій області українські солдати збили російську ракету, в той час як в Сумах місцевим жителям вдалося затримати російського солдата. На питання про те, навіщо він в Україні нічого зв'язкового відповісти він не зміг.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі з'явилося відео повітряного бою під Києвом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЗСУ збили 5 російських літаків.

Також "Hyser" писав, що українцям пояснили, чому зараз небезпечно їздити на машинах.