Президент РФ Володимир Путін висловився щодо переговорів з військовим керівництвом України

У п'ятницю, 25 лютого глава Росії Володимир Путін звернувся до українських військових. У своєму зверненні він знову неодноразово повторив висловлювання про "неонацистів" і "бандерівців" в Україні. Про це повідомляє Інформаційний портал "УНІАН".

Так, Володимир Путін закликав українських військових не дозволяти неонацистами і бандерівцям використовувати дітей, жінок і людей похилого віку в якості живого щита і запропонував брати владу в свої руки. Російський президент також зазначив, що таким чином Росії буде легше домовитися з Україною.

Цього ж дня, 25 лютого, президент України Володимир Зеленський звернувся до Путіна з проханням про переговори. Тільки сівши за стіл переговорів, вважає український президент, вийде зупинити загибель людей.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що 24 лютого 20 російських вертольотів Ка-52 і Мі-8 висадили свій десант на аеродромі "Гостомель". В результаті Нацгвардії довелося завдати по аеропорту артилерійський удар. З тих пір аеропорт постійно "переходить з рук в руки".

Для того щоб ускладнити пересування ворога, українські військові підірвали три мости: на Новоірпінській трасі, міст в Гостомелі по Варшавській трасі і в Демидові через річку Ірпінь". Наступного дня, 25 лютого, ЗСУ спалили цілу колону російської техніки.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі з'явилося відео повітряного бою під Києвом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЗСУ збили 5 російських літаків.

Також "Hyser" писав, що українцям пояснили, чому зараз небезпечно їздити на машинах.