У мережі опублікували відео, на якому показали, як люди влаштувалися у київському метро.

Багато вирушили туди з метою сховатися від ворожих обстрілів. Заради порятунку свого життя вони готові миритися з будь-якими умовами, навіть спати на холодній плитці або годинами стояти, чекаючи хороших новин.

Уточнюється, що скупчення людей спостерігається зараз на наступних станціях в метро: Харківська, Оболонь, Теремки, Голосіївська. Втім, таку картину можна спостерігати всюди на станціях київського метрополітену.

Серед присутніх багато дітей, що підтверджують кадри на даному відео. Варто відзначити, що в разі тривоги всіх киян просять спускатися в метро, яке буде відкрито в якості укриття. Всі станції будуть доступні цілодобово.


До слова, деякі станції київського метро вважаються найглибшими в світі. Вони розташовані на глибині понад 100 метрів. Так що кияни правда можуть врятуватися в них від російських ракет.

Крім того, мер Києва Віталій Кличко закликав жителів міста залишатися вдома і не користуватися громадським транспортом. Виняток передбачено для тих, хто працює на підприємствах критичної інфраструктури.

Разом з тим з організаційних причин київський метрополітен обмежив рух по червоній гілці.

Раніше "Hyser" писав про те, що у Росії почався Історичний обвал економіки відразу після вторгнення в Україну.

Також наш портал повідомляв, що в Україні вводять сувору комендантську годину у зв'язку з воєнним станом.

Нагадуємо, що російські військові збунтувалися проти Путіна.