У мережі з'явилася фотографія, на якій зображені знищені російські танки

У четвер, 24 лютого, Російська Федерація ввела свої війська на територію України. Українські військовослужбовці дають противнику жорстку відповідь, знищуючи його техніку за допомогою Джавелінів. Про це повідомляє офіційна прес-служба Сухопутних військ Збройних сил України в Facebook.

Повідомляється, що неподалік від населеного пункту Глухова, розташованого в Сумській області, українські військові знищили 15 російських танків Т-72 за допомогою протитанкових ракетних комплексів Javelin.

Нагадаємо, 24 лютого Росія почала спецоперацію в Україні і перетнула її північні кордони. Після цього люди почали повідомляти, що по великих містах, такі як Київ, Харків і Одеса, почали йти удари.

За словами журналіста Юрія Бутусова, російські війська атакували військові об'єкти по всій Україні, в першу чергу частини протиповітряної оборони, авіабази і системи управління. У відповідь на це ЗСУ почали чинити опір.

Початок спецоперації почався о 5 ранку, після того як президент РФ Володимир Путін записав екстрене звернення. Він закликав українських військових скласти зброю і вирушати додому. Він також додав, що якщо в конфлікт спробують втрутитися зовнішні сили, то відповідь буде негайна і така, якої ще не було в історії. Цілями цієї операції російський лідер назвав "демілітаризацію " і" денацифікацію " України.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі з'явилося відео повітряного бою під Києвом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЗСУ збили 5 російських літаків.

Також "Hyser" писав, що українцям пояснили, чому зараз небезпечно їздити на машинах.