У мережі опублікували рецепт незвичайного, але смачного і нескладного в приготуванні страви

Відмінним способом урізноманітнити своє меню є приготування цибулевого супу з плавленим сиром. Рецепт цієї страви в YouTube опублікували на каналі "Завжди Смачно!".

Для початку потрібно розтопити в каструлі 50 грам вершкового масла. У розтоплене масло потрібно висипати 500 грам нарізаного кубиками ріпчастої цибулі. Лук потрібно трохи перемішати і залишити на п'ять хвилин на середньому вогні.

Після цього в каструлю можна висипати 120 грам дрібно натертої моркви. Це все залишається на середньому вогні на 2 хвилини. Після цього можна додавати 300 грам картоплі, після чого в каструлю заливається 2 літри води. У воду висипається чайна ложка солі і половина чайної ложки чорного перцю.

Готується суп потрібно перемішати, після чого потрібно чекати кипіння. Суп накривається кришкою і на 15 хвилин залишається на слабкому вогні. Коли суп закипить, потрібно висипати в нього 270 грамів плавленого сиру нарізаного кубиками. Сир потрібно розмішувати, поки він не розтане. Під кінець в суп потрібно висипати п'ять грам свіжого кропу.

При сервіруванні в суп можна висипати кілька сухариків і смачне і незвичайне блюдо готове до вживання.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українцям розповіли рецепт запеченої свинини з гірчицею в рукаві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі з'явився рецепт паштету зі скумбрії всього за 15 хвилин.

Також "Hyser" писав, що у мережі згадали старовинний рецепт малосольного оселедця.