Напередодні початку сезону весна-літо 2022 року для вас буде цікавою добірка трендових сумок, які можна носити в найближчому майбутньому.

Перша модель сумки - це сумка-тоут, пише "УНІАН".

Така сумка підійде для тих, хто носить з собою багато речей. Вона має класичну форму і не менш класичні чорно-коричневих тони, як у Hermès, Fendi і The Row.

Плетена сумка знову повертається в моду і знаходить колишню популярність. У моді буде і повністю плетена сумка, і сумка з плетеними вставками. Розмір також не має значення - від невеликого клатча і великої і місткої сумки. Вона підійде і під пляжний образ, і під класичний.

Шкіряний клатч також підійде до будь-якого аутфіту. Особливих вимог до кольору або застібок немає, проте в моду повертаються сумки із застібками-поцілунками.

Мініатюрні сумки чи не практичні, проте здатні доповнити будь-який образ. У таку сумку навряд чи влізе навіть телефон, проте вони користуються особливою популярністю.

Квадратний клатч також відмінно буде виглядати Цієї весни, адже в моді зараз впевнено тримаються грубі лінії, геометрія, кубізм. Це ж простежується і в аксесуарах.

Сумки незвичайної форми стануть відмінним доповненням вашого лука. Серед таких можна виділити сумки у формі духів, сердець і кішок, як у Lanvin, Chanel, Moschino і Simone Rocha.

Раніше Hyser писав про те, що рятувальники розповіли українцям, як зібрати "валізку виживання".

Також Hyser повідомляв, що в Україні з грудня в магазинах і кафе вели обмеження на дії поліетиленових пакетів.

Нагадавши, як виглядають кросівки на підборах від Dior за ціною Ланоса.