Юлія Тимошенко відома не тільки як український політичний діяч з непростою кар'єрною історією, а й як любителька елегантних ексклюзивних нарядів.

На інтернет-просторах регулярно обговорюють її зовнішній вигляд і образи, в яких вона з'являється не тільки у Верховній Раді, а й на різних заходах.

Вона отримала масу прізвиськ на шляху до вершин влади. Наприклад, її називали "жінкою на мільярд", оскільки в 1997 її матеріальний стан було оцінено в $11 млрд.у 2009 році вона займала 47-е місце в списку найвпливовіших жінок в списку Forbes.

Вона ретельно стежить за собою і досить часто змінює імідж. А нещодавно в мережі з'явилися архівні фото Юлії Володимирівни, на яких вона позувала в образах а-ля бізнес леді:

У мережі припустили, що у неї не було відбою від шанувальників, але тут же згадали про те, що Юлія Тимошенко-заміжня і ставиться до чоловіка з любов'ю і трепетом:

Юлія Тимошенко з чоловіком Олександром. Фото: Instagram

На певному етапі вона зробила своєрідною "фішкою" свою зачіску з косою:

За мікроблогом Юлії Тимошенко в соціальній мережі Instagram стежать понад 130 тисяч передплатників і вона радує їх цікавими фотозвітами про своє життя:

Раніше "Hyser" писав про те, що Ольга Сумська похвалилася молодшою зовнішністю і яскравим вбранням.

Також наш портал розповів про те, що Олена Зеленська здивувала елегантним костюмом.

Нагадуємо, що Юлія Тимошенко вийшла в світ у вбранні за кілька тисяч доларів.