Перша леді країни Олена Зеленська взяла участь у відкритому діалозі з молоддю "Турбота про ментальне здоров'я", на якому з'явилася в стильному образі, який так вдало підкреслював її фігуру.

Фотографії з заходу вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Олена Зеленська вибрала костюм темно-зеленого кольору, який складався з спідниці довжини міді і жакета з потайними гудзиками і коміром. Родзинкою образу став тканинний ремінь, який підкреслив талію першої леді.

Модний образ вона доповнила стриманою зачіскою, зібравши волосся на потилиці і залишивши пасмо волосся у особи. Дружина Зеленського зробила макіяж в нюдових відтінках і одягла сережки і кільця з білого золота.

"Минулого року ЮНІСЕФ досліджував ментальне здоров'я молоді в 21 країні. Кожен п'ятий респондент у віці від 15 до 24 років зізнався, що відчуває себе пригніченим. Особливо на тлі пандемії, коли "зламався" звичайний режим, спосіб життя, хтось із близьких захворів або втратив роботу. Ми в Україні теж підходимо до усвідомлення важливості цієї теми. Минулої осені була затверджена Концепція розвитку охорони здоров'я психічного здоров'я до 2030 року", - зазначила у своєму акаунті.

В ході зустрічі вона поспілкувалася з вітчизняними та міжнародними експертами, які представляли державу та молодь. В ході обговорення вони торкнулися теми ментального здоров'я і підняли питання про те, як зробити психологічну підтримку в країні повсюдною і доступною.

Дружина президента підкреслила, що ментальним здоров'ям вона вважає не відсутність стресів, а підтримку суспільства.

Підписники підтримали дану ініціативу і написали безліч коментарів під постом Зеленської.

Раніше Hyser писав про те, що названо ціни в ресторані Буковеля, де харчувався Зеленський.

Також Hyser повідомляв, що Олена Зеленська розхвилювала чуттєвим привітанням чоловіка в його День народження.

Нагадаємо, що Олена Зеленська відповіла батькам стосовно нового дитячого меню в їдальнях.