Невигадливе блюдо під назвою "Чемодан" є однією з найулюбленіших страв в українських сім'ях.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДо його складу входять м'ясо і картопля, які готують в духовці під дуже смачною скоринкою.
Вам будуть потрібні наступні інгредієнти:
М'ясо – 1 кг (курячі стегна або свинина)
Картопля – 1-1, 4 кг
Цибуля - 2 шт.
Часник - 2-3 зубчики
Сіль, чорний мелений перець - за смаком
Мелений лавровий лист, сушений часник - за смаком
Майонез - 4-5 ст. л.
Сир – 100-150 г
Розкладіть курячі стегна на обробній дошці, посоліть їх і поперчіть. За смаком можете додати свої улюблені спеції. Автор ролика додала трохи меленого лаврового листа і сушеного часнику.
Візьміть форму для запікання, змастіть її рослинним маслом і викладіть м'ясо першим шаром.
Наріжте цибулю півкільцями, трохи посоліть його і викладіть на м'ясо.
Наріжте картоплю тонкими півкільцями, посоліть, поперчіть і додайте часник. Перемішайте.
Викладіть картоплю на цибулю. Натріть сир на крупній тертці і розкладіть його по картоплі.
Змастіть зверху майонезом і поставте в розігріту духовку до 200 градусів Цельсія. Випікайте до готовності близько 60-80 хвилин. Подавайте на стіл. Приємного апетиту!
Раніше Hyser писав про те, як приготувати ніжне закусочне сало в баночках.
Також Hyser повідомляв рецепт ідеальних голубців зі сметаною за старовинним рецептом.
Нагадавши рецепт незвичайного сібаса з цибулею і грибами на сковороді.