Швидко, просто і легко приготувати смачну картоплю вам допоможе наш новий рецепт. Така їжа корисна і поживна, а готувати її саме задоволення.

Отже, для приготування нам знадобляться наступні інгредієнти:

картопля - 8 шт
окропу
вершкове масло - 30 гр
рослинна олія - 20 мл
сіль, чорний мелений перець за смаком
сухий часник - 1 ч. л.
сухий кріп - 1 ч. л.

для салату:
сира морква - 2 шт
цибуля - 1 шт
сіль - 1 ч. л.
цукор - 1 ч. л.
сухий часник - 1 ч. л.
приправа для корейської моркви - 1.5 ч. л.
оцет 6% - 2 ст. л.
розпечене рослинне масло - 20 мл
Консервована квасоля - 300 гр
свіжий кріп

Беремо сиру картоплю середнього розміру, кладемо з двох сторін палички для суші ріжемо її на тонкі кільця, не дорізаючи до кінця. В даному випадку палички виступають в ролі обмежувача.

Кладемо в каструлю, заливаємо окропом. З моменту закипання води варимо 10 хвилин.

Кладемо картоплю на деко. У невеликій мисці змішуємо вершкове і рослинне масло і змащуємо кожну картоплину.

Солимо, перчимо, трохи додаємо сухого часнику і ще раз змащуємо маслами.

Посипаємо сушеним кропом і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Натираємо моркву, четвертинками нарізаємо цибулину і додаємо до моркви. Додаємо сіль, цукор, приправу для корейської моркви, сухий часник, оцет і розпечене рослинне масло. Перемішуємо.

Промиваємо банку консервованої квасолі через сито і додаємо її до моркви з цибулею. І ще додамо трохи свіжого кропу. Перемішуємо і залишаємо на 30 хвилин.

Тим часом наша картопля готова. Дістаємо її з духовки і перед подачею посипаємо дрібно натертим сиром.

На одну половину тарілки викладаємо картоплю, а на іншу так званий салат з квасолі з морквою і цибулею. Приємного апетиту!

Раніше Hyser писав про те, як приготувати ніжне закусочне сало в баночках.

Також Hyser повідомляв рецепт ідеальних голубців зі сметаною за старовинним рецептом.

Нагадавши рецепт незвичайного сібаса з цибулею і грибами на сковороді.