Київстар змінює умови користування тарифом професіонал, який популярний серед абонентів мобільного оператора завдяки низькій ціні-35 гривень на місяць. З 24 лютого Київстар розширить пакет послуг в даному тарифі, при цьому його вартість для абонентів залишиться колишньою.

Зокрема, Київстар збільшить перелік сервісів, якими можна користуватися без списання трафіку за мобільний інтернет. Крім основних 20 000 МБ, які абоненти тарифу щомісяця автоматично отримують на мобільний рахунок, їм також будуть доступні без списання трафіку сервіси в смартфоні, знання без кордонів, соцмережі і месенджери без обмежень, Вільна музика і відео на ходу.

Після того, як основні 100 хвилин на дзвінки інших операторів закінчаться, абоненти Київстар в рамках даного тарифу будуть автоматично отримувати пакети з трьома хвилинами за 3 гривні в день. Після використання стандартного пакету з 100 SMS, які передбачені в тарифі, абоненти будуть автоматично отримувати пакети з десятьма повідомленнями за 5 грн.

Також Київстар скоротив деякі тарифи серед абонентів. Зокрема, абоненти мобільного оператора не зможуть більше скористатися такими пакетами як" розваги "і"пошук". До того ж оператор відмовився від додаткових пакетів Інтернету від 250 до 7000 мегабайт. Якщо абоненти Київстар вже сплатили дані тарифи на місяць вперед, то компанія надасть приємну компенсацію-VIP-Інтернет протягом місяця.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Vodafone забезпечив мобільний інтернет вздовж усіх великих українських трас.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українцям розповіли, як прив'язати мобільний телефон до паспорта.

Також "Hyser" писав, що новий мобільний оператор заманює українців вигідними тарифними планами.