Астрологи запевняють, що в березні у деяких знаків Зодіаку можуть початися проблеми зі здоров'ям. Це не означає, що вони будуть трудноразрешимыми і постійними, але краще бути обережними і стежити за собою. У березні є ймовірність збільшення травм через те, що Місяць буде перебувати під впливом планети Марс. Отже, кому ж варто поберегтися і бути обережніше?

Овен

Представникам цього знака Зодіаку в березні потрібно подбати про свою нервову систему і судинах. У перший весняний місяць організм Овнів може дати збій через стрес і втому. Астрологи радять їм відпочити і взяти невелику відпустку. Найкраще, що вони можуть зробити - це висипатися, прогулюватися на свіжому повітрі і отримувати вітамін Д.рекомендується подбати про правильне харчування.

Рак

Особливих стресових ситуацій в березні-не буде, але їх самопочуття може погіршитися. На початку весни можуть загостритися хронічні захворювання, пов'язані з серцево-судинною та ендокринною системою. Що робити? Менше переживати і стресувати.

Діва

Представникам цього знака краще відмовитися від травмонебезпечних розваг і активних занять спортом. На що варто звернути увагу? На стан опорно-рухового апарату і суглобів. Це абсолютно не означає, що прийдешній Березень варто пролежати на дивані, але все заняття спортом або активні прогулянки краще робити обдумано і спокійно.

Стрілець

Астрологи рекомендують стрільцям подбати про травну систему, оскільки велика ймовірність кишкових розладів, загострення гастритів та інших захворювань шлунково-кишкового тракту. Головне, не забувати, що поганий настрій позначиться на нервовій системі.

Водолій

На початку березня Водолії будуть вкрай дратівливі і психологічно не стабільні. Їм варто докласти зусиль, щоб не підхопити застуду або грип. Щоб убезпечити себе і свій організм потрібно більше часу проводити на свіжому повітрі і уникати скупчень людей.

Раніше "Hyser" писав про те, що кому зі знаків Зодіаку пощастить в кінці лютого.

Також наш портал розповів про те, яким знакам Зодіаку не варто купувати нерухомість в цьому році.