У Британії висловилися щодо можливих планів Путіна.

Росія планує наступ, в ході якого в першу чергу буде оточений Київ. Цю ситуацію прокоментував прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон, який зазначив, що уздовж кордону з Україною, як в Росії, так і в сусідній Білорусі, розташовано десь від 169 тисяч до 190 тисяч російських військовослужбовців, в їх числі і бойовики на сході України. Про це пише "Апостроф".

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон, фото: Главком

За словами Джонсона, Великобританія планує застосувати щодо Росії ще жорсткіші санкції, ніж очікувалося раніше у разі рішучих дій з їхнього боку проти України. Вони збираються фактично зупинити роботу російських компанії, які "торгують фунтами і доларами".

Справа в тому, що Джонсон все-таки схиляється до того, що російського вторгнення не уникнути, на що вказують деякі факти.

"Справа в тому, що за всіма ознаками план вже в якомусь сенсі почався",- підсумував він все вищесказане.


Також прем'єр-міністр Великобританії акцентував увагу на словах президента США Джо Байдена, який у розмові із західними лідерами розповів, що розвідка вважає, що російські війська можуть увійти в Україну не тільки зі сходу, через Донбас, але і з Білорусі.

У зв'язку з цим, Джонсон допускає, що все, що відбувається дійсно може стати найбільшою війною в Європі з 1945 року в плані масштабу.

Раніше "Hyser" писав про те, що США і Британія готують удар по Росії в разі їх вторгнення в Україну.

Також наш портал повідомляв, що стало відомо, що пишуть про українську армію за кордоном.

Нагадуємо, що експерти розповіли, чи правда, що Путін вистрілить по Києву ракетами.