Світ все ще обговорює неймовірну істерику російської фігуристки Олександри Трусової, якій замість золотої медалі чомусь (!) видали срібну, і ось черговий російський олімпійський чемпіон змусив говорити про себе весь світ.

Йдеться про лижника Олександра Большунова, який вийшов на церемонію нагородження, надівши золоті черевики. Детальніше про це інформує сайт Апостроф.

На зимовій Олімпіаді 2022 року в Пекіні Олександр Большунов завоював цілих 5 медалей. Серед них одна бронзова, одна срібна і три золоті медалі. Очевидно, саме цей факт вплинуло на вибір взуття спортсменом. Більш пафосного виходу на церемонію нагородження складно собі уявити. Хіба що спортсмену необхідно було повністю вирядитися в золотий комбінезон, в золоту шапку і золоті рукавиці.

Можливо, якби у нього було більше срібних медалей, він би взув менш примітні срібні черевики. Але його золоті жахливі "скороходи" все запам'ятають надовго.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що Росія оголосила про початок ядерних навчань з використанням балістичних і крилатих ракет.

Нагадуємо, що вчені б'ють на сполох через загрозу розколу найбільшого в світі льодовика.

Також портал Hyser інформував, що людей попередили, що йде потужна чотириденна магнітна буря, яка зруйнує плани всіх метеозалежних людей.

Тим часом, киянам розповіли, як працюватиме метрополітен у разі повномасштабної війни з Російською Федерацією.

Варто відзначити, що названо найбезкорисніші речі з гардеробу, які не потрібно купувати.