Насправді, від правильного догляду за орхідею залежить те, наскільки вона буде красивою і яскравою. Адже по суті орхідея не вибаглива, вся справа в поливі.

На YouTube-каналі Tata Orchids розповіли, як правильно поливати орхідеї.

Неправильно вважати, що орхідею потрібно поливати раз в 2 тижні. На необхідність поливу впливає дуже багато факторів, такі як сонячні промені, якість субстрату всередині, наскільки розвинена коренева система у квітки. Тому навіть якщо у вас на одному вікні знаходиться кілька орхідей, одна з них може вимагати більше води ніж інші.

Перед наступним поливом потрібно звернути увагу на стан субстрату, він повинен бути злегка вологим, тобто верхня частина повинна бути суха, а прикоренева волога. За станом коренів на око не можна визначити, чи необхідний квітці полив. Тільки на дотик – потрібно пальцями перевірити вологість субстрату. Не можна наливати воду в піддон або в кашпо, це вважається найгіршим методом поливу орхідеї.

Для правильного поливу необхідно занурити квітку в кашпо, і поставити миску. Зверху проливним методом залити повністю субстрат в квітці. Якщо ви залили субстрат, і він не тримає воду значить необхідно замочувати його на годину. Якщо ж він тримає воду значить досить буде 15-20 хвилин.

Після закінчення часу, потрібно підняти верхню частину горщика і дати воді стекти, і поставити на піддон без кашпо.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що названа дата потужної магніної бурі, яка змусити кожного схопитися за голову.

Нагадуємо, що названі самі безсердечні знаки Зодіаку, до яких небезпечно повертатися спиною.

Також портал Hyser інформував, що популярний український мобільний оператор підвищує свої тарифні плани.