Кожен день з'являються нові подробиці щодо потенційного вторгнення Росії в Україну. І ось нещодавно служба зовнішньої розвідки Естонії опублікувала нову карту, згідно з якою можна визначити, які цілі вибрав для себе Путін.

Детальніше про це інформує Главред.Інфо.

На карті чітко видно, що Путін направить російську армію аж до Західної України. На карті позначено Львів, нанесено знаки на Львівський бронетанковий завод, штаб Збройних сил України та авіаремонтний завод. Це ті підприємства і організації, які можуть перешкодити Путіну в його планах, оскільки вони будуть забезпечувати діяльність української армії.

Крім Львова, на карті зображений Дрогобич, а також стоїть відмітка на нафтопереробному заводі.

У той же час естонські розвідники стверджують, що раніше росіяни не акумулювали настільки багато своїх військ в будь-якій точці світу. Восени минулого року і взимку поточного розвідники нарахували більше 150 тисяч солдатів російської армії, і 20 з яких знаходяться на території Білорусі. У той же час зазначено, що Путін може залучити й білоруську армію до війни.

Естонська розвідка зазначає, що навіть якщо керівництво Росії відмовиться від військової агресії щодо України, то Естонії та іншим західним країнам потрібно бути готовим до тривалого військового тиску з боку Росії. Адже всі вже переконалися в тому, що Путін використовує важелі тиску за допомогою загрози військових дій.

Нижче надана карта, на якій, на думку естонських розвідників, зображені першочергові об'єкти, які будуть обстріляні і знищені.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що у Києві спорудили унікальний бункер.

Нагадуємо, що Росія почала ядерні навчання.

Також портал Hyser інформував, що у мережі показали найстрашніший російський підводний човен.