Наприклад, в одному з київських навчальних закладів підвальні приміщення були переобладнані під укриття.

Детальніше про це інформує Апостроф, посилаючись на сюжет ТСН.

Бункер спорудили на базі школи №309 у Дарницькому районі Києва. Керівництво навчального закладу вирішило підготуватися до можливих військових дій у Києві чи околицях міста.

У підвальному приміщенні створили щось схоже на бункер. Керував процесом спорудження вчитель предмета" Захист України", який є полковником запасу. І тепер учні зможуть не тільки вивчати теорію цивільного захисту, а й відпрацьовувати її на практичних заняттях.

У цьому бункері спорудили навчальний клас і навіть тир. Також там є холодильник, в якому можна тривалий час зберігати продукти, і імпровізована кухня зі столами. На випадок відключення електропостачання, в укритті є піч, яку можна топити дровами. Крім іншого, керівництво школи вже провело в бункер водопостачання, а в планах – побудувати туалет. Також в укритті є велосипед.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що астрологи розповіли, представники яких знаків Зодіаку є самими злими, агресивними і мстивими.

Нагадуємо, що російська фігуристка закотила дикий сканадал на Олімпіаді 2022 в Пекіні, коли їй не сподобалися оцінки суддів.

Також портал Hyser інформував, що популярний український мобільний оператор прийняв рішення про підвищення тарифних планів для населення.

Тим часом, російська журналістка Ксенія Собчак публічно підтримала дії Володимира Путіна щодо України.